Palvelut yritysasiakkaille

Raskaan kaluston huolto & korjaus

Heavy Center Hirvaskangas huoltaa ja korjaa paketti-, linja- ja kuorma-autoja sekä työkoneita. Moderneissa tiloissamme pystymme huoltamaan kaiken kokoiset ajoneuvot, myös HCT yhdistelmät. Ammattitaitoiset mekaanikkomme tekevät korjaustyöt aina normaaleista vuosittaisista huolloista vaativampiin diagnostiikka- ja korjaustöihin.

Varaosat

Saat kauttamme varaosat kaikenlaisiin tarpeisiin. Valikoimistamme löytyy niin normaalit huolto-osat kuin myös korjauksissa tarvittavat vara-osat. Kauttamme on myös saatavilla hydrauliikkaletkut sekä liittimet raskaan- ja työkone kaluston tarpeisiin.

Pesukatu

Korjaamomme yhteydestä löytyy uusi moderni Christ Magnum pesukatu, jossa on mahdollista pesettää kaiken kokoiset pakettiautot, kuorma-autot, linja-autot, yhdistelmät aina HCT-yhdistelmään saakka.

Sopimusasiakkaille pesut myös 24/7 .

Katsastus

Heavy Center Hirvaskangas tarjoaa asiakkaillemme katsastuspalvelut avaimet käteen periaatteella. Hoidamme puolestasi auton katsastustarkastuksen, jarrusovitukset, pakokaasumittaukset sekä itse katsastuksen, samassa rakennuksessa olevan Hirvaskankaan Autokatsastus Oy:n kanssa.

Rengasmyynti Tuomiset

Rengaspalvelut

Hirvaskankaan Heavy Centeristä löytyvä Rengasmyynti Tuomiset Oy palvelee Jyväskylän seudun henkilöautojen sekä raskaan kaluston kuljettajia. Meiltä löytyy kesä- ja talvirenkaat myös ammattilaisille ja lisäksi suoritamme kuorma-autojen talvirenkaiden nastoituksia ja muita rengastöitä.

Odotustilat ja majoitus

Asiakkaidemme viihtyvyys on meille Heavy Center Hirvaskankaalla erityisen tärkeää. Olemme panostaneet tähän asiaan erityisen paljon. Normaaleiden odotustilojen lisäksi korjaamotilojemme yhteydessä sijaitsee sauna, suihkut ja lepohuoneet. Palvelut ovat asiakkaidemme käytössä korjaamovierailuiden aikana.

Automyynti

Automyynnin palveluita Heavy Center Hirvaskankaalla tarjoaa Rekkatori Oy. Heidän valikoimistaan on saatavilla laaja valikoima käytettyjä kuorma-autoja ja muuta raskaan kaluston ajoneuvoja ja lisävarusteita.

Heavy Center Hirvaskangas

Puukyläntie 1
44250 Äänekoski

Facebook
Instagram

Työnjohto

040 120 5372 / Antero
antero.lappalainen@heavycenter.fi

040 655 1449 / Arttu
arttu.niemikorpi@heavycenter.fi

Asiakaspalvelu

045 219 2869 / Jenni
asiakaspalvelu@heavycenter.fi


Hirvaskankaan Heavy Center -yritysryhmähanke, hankenumero 206838, mannersuomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020.